Despre noi

Elipetro Med  este o societate privată, cu activitate servicii medicale de fiziokinetoterapie şi recuperare, înfiinţată în 2005 în Piatra Neamţ . Activitatea societăţii se desfăşoară în trei locaţii distincte.

Departamentul de fiziokinetoterapie și recuperare din cadrul Clinicii MICROMEDICA – MEDLIFE este o unitate, care oferă o excelentă alternativă a bazelor de tratament de stat, oferind terapii de recuperare de ultimă generație cu ajutorul aparaturii ultramoderne din doatare. Paleta de terapii și proceduri este într-o constantă îmbunătățire, fapt confirmat de activitatea științifică a șefului de departament care este autor de cărți și articole de specialitate în reviste ”Web Of Science”. Programele de recuperare medicală se desfasoară dupa o evaluare amănunţită a pacientului, efectuată de către specialiști fizioterapeuți. Noi venim în ajutorul pacientului cu abordare interdisciplinară, având tot sprijinul medicilor ortopezi, imagişti, neurologi, reumatologi, internişti, dermatologi, cardiologi şi endocrinologi, din Clinică.

Cabinetul de kinetoterapie pediatrică din cadrul Clinicii Sf. Anastasia este singurul cabinet exclusiv pediatric din județul Neamț în care sunt tratați bebeluși și copii mai mari de diferite afecțiuni ale aparatului locomotor sau ale sistemului nervos. Fizioterapeuții din echipă au experiență îndelungată în recuperarea pediatrică, fiind la curent cu noile tratamente de recuperare specifice bebelușior și copiilor mai mari, facând ca serviciile de recuperare pediatrică să fie de top. Ne mai bucurăm de suportul tehnic al colegilor de la Elena Căciulan Fizioclinique din Bucureşti în ceea ce priveşte cazurile grave de paralizii cerebrale şi de deviaţii ale coloanei vertebrale la copii şi nu numai.

 

Asist. Univ. Dr. Ilie ONU
Fizioterapeut – Kinetoterapeut 

Şef departament fiziokinetoterapie Micromedica – Medlife Piatra Neamț

Master în Recuperarea sechelelor postraumatice ale ţesutului cutanat şi subcutanat.

Doctor în științe (PhD): inginerie chimică / medicină
Supra-specializat: Electroterapie – Laserterapie LLLT, Terapeut atestat Schroth (reeducare 3D a deviaţiilor coloanei vertebrale), Terapeut atestat McKenzie

Asistent Universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, specializarea Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare.

Experiență profesională: 20 ani

Ana ONU

Coordonator cabinet de kinetoterapie pediatrică din cadrul Clinicii Sf. Anastasia din Piatra Neamț

Fizioterapeut – Kinetoterapeut  specializat în recuperarea pediatrică, Terapeut atestat McKenzie
Master în Bioingineria Reabilitrării
Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, specializarea Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare.

Experiență profesională: 15 ani

 

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other

summuslaser