Despre noi

   Elipetro Med  este o societate privată, cu activitate servicii medicale de fiziokinetoterapie şi formare profesională, înfiinţată în 2005 în Piatra Neamţ . Activitatea societăţii se desfăşoară în trei locaţii şi departamente distincte.

   Departamentul de fiziokinetoterapie din cadrul Clinicii MICROMEDICA este o unitate, care oferă o excelentă alternativă a bazelor de tratament de stat, oferind intimitate (standuri de tratament separate) pentru electroterapie şi kinetoterapie individuală. Programele de recuperare medicală se desfasoară dupa o evaluare amănunţită a pacientului, efectuată de către specialiști fizioterapeuți. Noi venim în ajutorul pacientului cu abordare interdisciplinară, având tot sprijinul medicilor ortopezi, imagişti, neurologi, reumatologi, internişti, dermatologi, cardiologi şi endocrinologi, din Clinică.

   Cabinetul de kinetoterapie pediatrică din cadrul Centrului de recuperare psiho – motorie este o continuare firească a activității desfășurate la Clinica Sf. Anastasia între anii 2015-2021. Noul spațiu, personalul dar și dotările fac ca serviciile de recuperare pediatrică să fie de top. Ne mai bucurăm de suportul tehnic al colegilor de la Kineto Dema din Bucureşti în ceea ce priveşte cazurile grave de paralizii cerebrale şi de deviaţii ale coloanei vertebrale la copii şi nu numai.

   Departamentul formare şi specializare profesională cu vechime din 2008, cu program de formare profesională pentru calificarea tehnician maseur. Cursul este format din trei module: modul masaj de relaxare şi anticelulitic, modul masaj reflexogen, modul masaj terapeutic şi gimnastică de recuperare.

Şef departament fiziokinetoterapie Micromedica Piatra Neamț

Asist. Univ. Drd. Ilie ONU

Fizioterapeut – Kinetoterapeut  Specialist în Recuperarea sechelelor postraumatice ale ţesutului cutanat şi subcutanat

Supra-specializat: Electroterapie – Laserterapie LLLT ; Terapeut atestat Schroth (reeducare 3D a deviaţiilor coloanei vertebrale), terapia Mckenzie

Aistent universitar  la UMF ”Gr. T. Popa” din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, specializarea Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare.

Experiență profesională: 18 ani

 

Ana ONU

Coordonatoarea cabinetului de kinetoterapie pediatrică din cadrul Clinicii Sf. Anastasia din Piatra Neamț

Fizioterapeut – Kinetoterapeut  specializat în recuperarea pediatrică, terapia Mckenzie

Masterand la UMF ”Gr. T. Popa” din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, specializarea Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, la Bioingineria Reabilitrării

Experiență profesională: 13 ani

Inchirieri Corturi, Preturi Promotionale Inchirieri corturi evenimente Corturi Evenimente Reduceri Mari in luna martie