FizioKinetoterapie Micromedica

Departamentul de fiziokinetoterapie şi recuperare din Clinica Micromedica – Medlife este situat la etajul I al clădirii și include cabinetele 18 şi 26. În cabinetul 18 se execută procedurile de masaj și fizioterapie, având alături o mică sală de așteptare, iar cabinetul 26 este practic o sală generoasă de kinetoterapie utilată după ultimile standarde în recuperarea medicală. Dispunem de trei compartimente separate în cabinetul de fizioterapie, dotate cu lasere terapeutice, ultrasunete şi combine de electroterapie în care 3 pacienţi pot fi trataţi simultan cu alceleaşi proceduri. Ne bucuram de colaboararea interdisciplinară cu celelalte specialităţi medicale existente în Clinica Medicală Micromedica – Medlife (ortopedie, reumatologie, neurologie, imagistică, neurochirurgie, etc.), colaborare care este doar în beneficiul pacientului.

Servicii adulţi și copii:

» consultaţie fizioterapeutică: diagnostic funcţional, evaluare neuro-mioartrokinetică (NMAK)

» proceduri de tratament: masaj medical, electroterapie de josă şi medie frecvenţă, electrostimulare, kinetoterapie, laserterapie, magnetoterapie, reflexoterapie, drenaj limfatic manual şi cu dispozitiv profesional de presoterapie,  crioterapie – CrioPush, aplicaţii benzi kinesiologice, terapie ocupaţională, terapie manuală, ventuze, termoterapie şi fototerapie, terapia Schrodt, terapia McKenzie, Deep Oscillation şi TECAR.

» recuperare: ortopedico-tramatică, reumatologică, neurochirurgicală, neurologică, postoperatorie: chirurgie plastică şi oncologie, deviaţii ale coloanei vertebrale, geriatrică, cardio-respiratorie, uro-genitală, sportivă, pediatrică la copii de peste 12 ani, etc.

Adresa: Piatra Neamţ, str. Petru Rareş nr. 20, 610119, etaj I, cabinetele 18 si 26 (adulţi)

0732795959  programări pentru consultații și tratamente

Program consultaţii Fizioterapeut Dr. Ilie Onu:

ZiuaOrar
Luni,  Vineri8-13 , 15-18
Marţi, Miercuri, Joiseminarii și lucrări practice la BFKT*
Sâmbătăînchis
Duminicăînchis

*program valabil în funcție de activitatea de la catedra UMF ”Grigore T. Popa” din Iași

Program bază de tratament:

ZiuaOrar
Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri8-18
Sâmbătăînchis
Duminicăînchis

  • fizioterapie kinetoterapie Piatra Neamt
  • Serviciile oferite de Departamentul de fiziokinetoterapie din cadrul Clinicii Medicale Micromedica, sunt decontate în întregime sau parțial de următorii asiguratori privați: Regina Maria, Medlife, Medicover, Omniasig, Medoc, Signal IDUNA și Sanador.
  • Serviciile de fiziokinetoterapie pot fi în totalitate sau procentual decontate, în funcție de tipul de asigurare și asigurator.
  • Cum se procedeaza? Asiguratul obține un bilet de trimitere de la medicii specialisti din Micromedica cu decontare prin asigurator privat.