FizioKinetoterapie Micromedica

Departamentul de fiziokinetoterapie şi recuperare din Clinica Micromedica este situat la etajul I al clădirii și include cabinetele 18 şi 26. În cabinetul 18 se execută procedurile de masaj și fizioterapie, având alături o mică sală de așteptare, iar cabinetul 26 este practic o sală generoasă de kinetoterapie utilată după ultimile standarde în recuperarea medicală. Dispunem de trei compartimente separate în cabinetul de fizioterapie, dotate cu lasere terapeutice, ultrasunete şi combine de electroterapie în care 3 pacienţi pot fi trataţi simultan cu alceleaşi proceduri. Ne bucuram de colaboararea interdisciplinară cu celelalte specialităţi medicale existente în Clinica Medicală Micromedica (ortopedie, reumatologie, neurologie, imagistică, neurochirurgie, etc.), colaborare care este doar în beneficiul pacientului.

Servicii adulţi și copii:

» consultaţie fizioterapeutică: diagnostic funcţional, evaluare neuro-mioartrokinetică (NMAK)

» proceduri de tratament: masaj medical, electroterapie de josă şi medie frecvenţă, electrostimulare, kinetoterapie, laserterapie, magnetoterapie, reflexoterapie, drenaj limfatic, aplicaţii benzi kinesiologice, terapie ocupaţională, terapie manuală, ventuze, termoterapie şi fototerapie, terapia Schrodt, terapia McKenzie, deep Oscillation.

» recuperare medicală: neurologică, neurochirurgicală, reumatologică, ortopedică, posttraumatică, postoperatorie, deviaţii ale coloanei vertebrale, sportivă, chirurgie plastică, etc.

 

» siguranță epidemiologică: activitatea la Micromedica a fost reluată pe data de 11.05.2020 cu măsuri de siguranță sporite. Triajul epidemiologic este efectuat la intrarea în Micromedica de către personalul acesteia, dar și la intrarea în cabinet de către personalul deparamentului și constă în: programarea la anumite ore; chestionarea și termometrizarea (valoarea maximă admisă 37.2 ° C) pacienților, purtarea de măscă individuală obligatorie atât pentru pacient cât și pentru personal, dezinfectarea mâinilor; purtarea de botoșei de unică folosință, distanțarea socială  la 1,5 m între pacienți și măsuri sportite de dezinfecție ale instrumentarului și a mobilierului folosit. Personalul nostru lucrează numai cu mască, mănuși și ochelari de protecție, dezinfectând toate suprafețele cu care au contact pacienții înainte și după procedură.

Adresa: Piatra Neamţ, str. Petru Rareş nr. 20, 610119, etaj I, cabinetele 18 si 26 (adulţi)

0732 795959  programări pentru consultații și tratamente

0744 270358  șef departament Onu Ilie

Program consultaţii*  Fizioterapeut Drd. ONU ILIE:

Ziua                    Orar
Luni, Miercuri, Vineri              8-13 , 15-18*
 Marţi, Joi              8-13 , 15-17*
Sâmbătă                       *
Duminică                    închis

*program valabil în funcție de activitatea de la catedra UMF ”Gr.T. Popa” din Iași

Program bază de tratament:

Ziua                    Orar
Luni, Miercuri, Vineri                    8-18
 Marţi, Joi                    8-18
Sâmbătă                   închis
Duminică                   închis
 
  • Serviciile oferite de Departamentul de fiziokinetoterapie din cadrul Clinicii Medicale Micromedica , sunt decontate în întregime sau parțial de următorii asiguratori privați: Regina Maria, Medlife, Medicover, Omniasig, Medoc și Sanador.
  • Serviciile de fiziokinetoterapie pot fi în totalitate sau procentual decontate, în funcție de tipul de asigurare și asigurator.
  • Cum se procedeaza? Asiguratul obține un bilet de trimitere de la medicii specialisti din Micromedica cu decontare prin asigurator privat.