Kinetoterapie pediatrică

Cabinetul de recuperare pediatrică din cadrul Clinicii Sf. Anastasia, oferă un program terapeutic complex, adecvat particularităților și diagnosticului copiilor cu tulburare de spectru autist, cu tulburări motrice, de învățare, cu dificultăți emoționale sau întârzieri în dezvoltare motorie. Clinica Sf. Anastasia dispune de un cabinet modern de kinetoterapie dedicat copiilor cu diferite afecțiuni neurologice, ortopedico-traumatice, tulburări de coordonare și motricitate atât grosieră cât și fină.  Serviciile de masaj și kinetoterapie pediatrică pot fi accesate și de copiii fără probleme de sănătate, accentul în acest caz punându-se pe dezvoltarea armonioasă a bebelușului și învățarea părinților tehnici de masaj și îngrijire corporală.

Servicii pediatrice:

» consultaţii: evaluări funcţionale, evaluarea posturii și mersului

» proceduri de tratament: masaj medical, kinetoterapie, reflexoterapie, aplicaţii benzi kinesiologice, terapie ocupaţională, terapie manuală și stimulare senzorială.

» recuperare: neurologică, neuromotorie, ortopedică, deviaţii ale diferitelor segmente, posttraumatică, deviaţii ale coloanei vertebrale, sportivă, chirurgie plastică, recuperarea posturii și mersului, etc.

SE LUCREAZĂ DOAR CU CÂTE UN COPIL și un singur aparținător !

Adresa: Piatra Neamţ, Str. Ozana, nr. 31

0333407016 sau 0745009606 recepţie clinică

Fizioterapeut Pediatru Ana Onu

Program consultaţii şi tratamente:

Ziua                 Orar
Luni, Marţi, Joi, Vineri                 9-16
Miercuri                închis
Sâmbătă                închis
Duminică                închis