Recuperare pediatrică Sf. Anastasia

Pentru că sunt unici, totul trebuie să fie special!

Cabinetul de recuperare pediatrică din cadrul Clinicii Sf. Anastasia, oferă un program terapeutic complex, adecvat particularităților și diagnosticului copiilor cu tulburare de spectru autist, cu tulburări motrice, de învățare, cu dificultăți emoționale sau întârzieri în dezvoltare motorie. Clinica Sf. Anastasia dispune de un cabinet modern de kinetoterapie dedicat copiilor cu diferite afecțiuni neurologice, ortopedico-traumatice, tulburări de coordonare și motricitate atât grosieră cât și fină.  Serviciile de masaj și kinetoterapie pediatrică pot fi accesate și de copiii fără probleme de sănătate, accentul în acest caz punându-se pe dezvoltarea armonioasă a bebelușului și învățarea părinților tehnici de masaj și îngrijire corporală.

Servicii pediatrice:

» consultaţii: evaluări funcţionale, evaluarea posturii și mersului

» proceduri de tratament: masaj medical, kinetoterapie, reflexoterapie, drenaj limfatic, aplicaţii benzi kinesiologice, terapie ocupaţionala, stimulare senzorială.

» recuperare medicală: neurologică, neuromotorie, ortopedică, deviaţii ale diferitelor segmente, posttraumatică, deviaţii ale coloanei vertebrale, sportivă, chirurgie plastică, recuperarea posturii și mersului, etc.

» siguranță epidemiologică: activitatea la cabinetul de recuperare pediatrică a fost reluată pe data de 25.05.2020 cu măsuri de siguranță sporite. Triajul epidemiologic este efectuat la intrarea în clinica de către personalul acesteia, dar și la intrarea în cabinet de către personalul nostru și constă în programarea la anumite ore; chestionarea telefonică și termometrizarea (valoarea maximă admisă 37.2 gr) pacienților, purtarea de măscă individuală obligatorie atât pentru pacient cât și pentru personal, dezinfectarea mâinilor; purtarea de botoși de unică folosință, distanțarea socială  la 1,5 m între pacienți și măsuri sportite de dezinfecție a instrumentarului și mobilierului folosit. Aparținătorii copiilor nu vor putea intra în sala de tratament, decât în cazuri speciale cu mască și mâinile dezinfectate.

SE LUCREAZĂ DOAR CU CÂTE UN COPIL și un singur aparținător în cazul în care este nevoie!

 

Adresa: Piatra Neamţ, Str. Ozana, nr. 31

0333 407 016 sau 0774 461 055 recepţie clinică

0745 009606   Fizioterapeut Ana Onu

Program consultaţii şi tratamente:

Ziua
                 Orar
Luni, Marţi,Joi, Vineri
                 9-16
Miercuri                 închis
Sâmbătă                 închis
Duminică                 închis
  • Oferim servicii cu plată și servicii decontate prin CNAS Neamț