Centrul de recuperare psiho – motorie

Pentru că sunt unici, totul trebuie să fie special!

Centrul de recuperare psiho – motorie oferă un program terapeutic complex, adecvat particularităților și diagnosticului copiilor cu tulburare de spectru autist, tulburări motrice, de învățare, dificultăți emoționale sau întârzieri în dezvoltare. Centrul dispune de un cabinet modern de kinetoterapie dedicat copiilor cu diferite afecțiuni neurologice, ortopedico-traumatice, tulburări de coordonare și motricitate atât grosieră cât și fină.  Acest cabinet reprezintă o continuare a activității specifice Clinicii pediatrice Sf. Anastasia, având la dispoziție mijloace moderne precum terapia MIRA, terapia 3C, dispozitive de stimulare senzorială, toate într-un ambient deosebit dedicat celor mici.

Serviciile de masaj și kinetoterapie pediatrică pot fi accesate și de copiii fără probleme de sănătate, accentul în acest caz punându-se pe dezvoltarea armonioasă a bebelușului și învățarea părinților tehnici de masaj și îngrijire corporală.

Servicii pediatrice:

» consultaţii: evaluări funcţionale, evaluarea posturii și mersului (Dr. Ilie Onu)

» proceduri de tratament: masaj medical, kinetoterapie, reflexoterapie, drenaj limfatic, aplicaţii benzi kinesiologice, terapie ocupaţionala, stimulare senzorială, MIRA (terapeut Ana Onu).

» recuperare medicală: neurologică, neuromotorie, ortopedică, deviaţii ale diferitelor segmente, posttraumatică, deviaţii ale coloanei vertebrale, sportivă, chirurgie plastică, recuperarea posturii și mersului, etc.

» siguranță epidemiologică: activitatea la Centrul de recuperare psiho – motorie a fost reluată pe data de 25.05.2020 cu măsuri de siguranță sporite. Triajul epidemiologic este efectuat la intrarea în clinica de către personalul acesteia, dar și la intrarea în cabinet de către personalul nostru și constă în programarea la anumite ore; chestionarea telefonică și termometrizarea (valoarea maximă admisă 37.2 gr) pacienților, purtarea de măscă individuală obligatorie atât pentru pacient cât și pentru personal, dezinfectarea mâinilor; purtarea de botoși de unică folosință, distanțarea socială  la 1,5 m între pacienți și măsuri sportite de dezinfecție a instrumentarului și mobilierului folosit. Aparținătorii copiilor nu vor putea intra în sala de tratament, decât în cazuri speciale cu mască și mâinile dezinfectate. SE LUCREAZĂ DOAR CU CÂTE UN COPIL!

Adresa: Piatra Neamţ Str. Castanilor, nr. 6A, 610139

0333 407 016 recepţie clinică

0745 009606  Ana Onu (terapie)

Program consultaţii şi tratamente:

Ziua
                 Orar
Luni, Joi
 
Marţi,Miercuri, Vineri                opţional
Sâmbătă                opţional
Duminică                 închis

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Inchirieri Corturi, Preturi Promotionale Inchirieri corturi evenimente Corturi Evenimente Reduceri Mari in luna martie