FEDERATIA ROMANA A ASOCIATIILOR DE KINETOTERAPIE

ROMANIAN FEDERATION OF THE PHYSICAL THERAPY ASSOCIATIONS

FEDERATIA ROMANA A ASOCIATIILOR DE KINETOTERAPIE

 

Stimati membrii ai APK Muntenia Bucuresti si ai FRAK,

Asociatia Profesionala a prof. CFM si kinetoterapeutilor „Muntenia” Bucuresti a fost desemnata de catre Federatia Româna a Asociatiilor de Kinetoterapie sa fie responsabila cu realizarea demersurilor referitoare la profesiunea de kinetoterapeut, la nivelul institutiilor statului (Ministerul Sanatatii, Ministerul Muncii, Parlamentul României etc.).

FRAK cunoaste existenta unor neclaritati legate de statutul si locul kinetoterapeutului în sistemul de sanatate, motiv pentru care încearca rezolvarea acestora, numai pe cale oficiala.

În acest sens, va rugam sa  sesizati Federatia Româna a Asociatiilor de Kinetoterapie (respectiv Asociatia Profesionala a prof. CFM si kinetoterapeutilor „Muntenia” Bucuresti) în legatua cu orice inadvertenta referitoare la profesia noastra. Pentru o mai buna comunicare cu institutiile de resort si pentru a fi credibili,  trebuie sa întelegeti ca nu puteti lua initiative personale în ceea ce priveste profesia la nivel de institutii ale statului. Aceasta denota ca FRAK nu este o organizatie  bine constituita, capabila sa apere interesele si sa fie „porte-paroles” pentru membrii sai.

Stimati colegi, înscrierea în asociatiile profesionale, membre ale FRAK, nu înseamna doar achitarea cotizatiei anuale, ci organizarea pentru apararea si promovarea profesiunii noastre.

Va multumim pentru întelegere si speram într-o colaborare continua si în beneficiul tuturor.