Curs Masaj

Cursurile de formare profesională Maseur, nivel de calificare III sunt organizate în cadrul cabinetului medical Elipetro Med din Piatra Neamț . Data începerii urmatoarei perioade de şcolarizare este  ianuarie 2021. Examinarea finală se va susţine în Piatra Neamţ de  în aprilie 2021.

Cursul  Maseur : (3 luni = 360 ore), COST =1200 RON + 100 RON taxa de examinare + masaj terapeutic gratuit ( pentru seria din ianuarie 2021)

S.C. ELIPETRO MED S.R.L. Piatra Neamţ este partener oficial din 2008 al celui mai cunoscut centru de formare profesională din Romania, S.C. REFLEXO-VITAL S.R.L. din Sibiu, autorizat de ANC (Autoritatea Naţionala a Calificarilor) pentru efectuarea urmatorului curs:  MASEUR NIVEL III (autorizaţie seria SB nr.000045).

 • ANC este o instituţie subordonată direct Guvernului României, fiind împuternicită de Ministerul Muncii şi Educaţiei Naţionale,
 • Certificatele de calificare şi absolvire obţinute de absolvenţii cursurilor de mai sus menţionate, sunt recunoscute în ţară şi în U.E., având în antet siglele celor două ministere menţionate,
 • Certificatele de calificare şi absolvire sunt imprimate la Imprimeria Naţională şi se eliberează în urma unui examen de absolvire, conform procesului verbal de examinare, de forul mai sus menţionat,
 • Beneficiarii acestor tipuri de certificate se pot angaja în instituţii de stat de profil sau în cadrul companiilor private, pot să-şi înfiinţeze societaţi comerciale sau autorizare de liberă practică gen “PERSOANĂ FIZICĂ” cabinet individual masaj – reflexoterapie,
 • Practica de specialitate se va efectua sub îndrumarea profesorului în cabinet medical de fiziokinetoterapie pentru a obişnui cursantul cu normele cerute de ANC.
 • Formatorii au peste 13 ani de experință în formare și peste 18 în masaj și kinetoterapie

Acte necesare înscierii:

* copie carte de identitate
* copie ultima diplomă de studii
* copie certificat de naştere
* copie certificat de căsătorie / divorţ (daca este cazul)
* adeverinţă medicală (din care să reiasă ca sunteti apt medical pentru a urma cursul)
* taxa, reprezentand contravaloarea primei luni de curs (200 lei)

 

Competenţe specifice:

 • Cunoştinţe de anatomie şi fiziologie (sisteme: osteoarticular, muscular, nervos, circulator, limfatic)
 • Cunoştinte teoretice şi practice privind noţiunile principale şi secundare ale masajului
 • Cunoştinte practice privind:

– masajul de relaxare – general
– masajul de relaxare – regional
– masajul anticelulitic
– masajul de tonifiere
– drenaj limfatic manual

 • Consumabile incluse
 • Practica în cabinet medical de kinetoterapie

 

 

NOU!!! Workshop-uri şi seminare

Cursuri de specializare şi supra-specializare

 • Reflexoterapie nivel de bază,
 • Masaj terapeutic şi gimnastică de recuperare,
 • Workshop electrostimulare TENS și EMS,
 • Workshop kinesiotaping, nivel de bază
 • Workshop ventuze
 • Curs de prim ajutor

 

Adresa : Piatra Neamţ str. Veseliei nr.4, bl D13, sc. E ap 78, parter, 610149

TRAINERI:

–  Onu Ilie Fizioterapeut, formator profesional ANC-MS 0744 270358

– Onu Ana Tehnician maseur, formator profesional ANC 0745 009606

– Rotariu Iulian – asistent medical BFKT și reflexoterapeut

» siguranță epidemiologică: activitatea la Reflexo Vital Piatra Neamt va fi reluată pe data de 06.06.2020 cu măsuri de siguranță sporite. Triajul epidemiologic este efectuat cu ajutorul platformei electronice de comunicare, dar și la intrarea în cabinet de către personalul nostru și constă în programarea la anumite ore și zile; chestionarea telefonică și termometrizarea (valoarea maximă admisă 37.2 ° C) cursanților, purtarea de măscă individuală obligatorie atât pentru tariner cât și pentru cursanți, dezinfectarea mâinilor; dezinfectarea încălțărilor la ușă pe covoraș cu biocide, distanțarea socială  la 1,5 m între cursanți și măsuri sportite de dezinfecție a instrumentarului și mobilierului folosit. Din timp vor fi anunțate orele și tematica abordată pentru a se prezenta doar grupele de cursanți vizate.

Program cursuri:

Ziua                   Orar
Marţi, Joi                  17-19
Luni, Miercuri, Vineri                  închis
Sâmbătă                  10-12
Duminică                  închis

Mai multe informaţii pe www.electroterapie.ro sau pe facebook.com/elipetromed

Codul Ocupaţiilor din România:

Grupa 32

Tehnicieni în domeniul sănătăţii
Tehnicienii şi asimilaţii acestora din domeniul sănătăţii îndeplinesc sarcini tehnici şi practice ,care ajuta la diagnosticarea şi tratamentul bolii, leziunilor și deficiențelor la oameni şi animale, sprijină punerea în aplicare asistenţei medicale, a planurilor de tratament, care sunt de obicei stabilite de catre specialişti din domeniul medical, veterinar, sau alţi specialişti în domeniul sănătaţii.

Subgrupa 325
Alţi specialişti în domeniul sănătăţii, asimilaţi:

Alţi specialişti în domeniul sănătăţii şi asimilaţi îndeplinesc sarcini cu caracter tehnici şi furnizează servicii de asistenţă în stomatologie, administrarea înregistrarilor medicale, sănătatea comunităţii, corectarea acuităţii vizuale reduse, fizioterapie, sănătatea mediului înconjurator, tratamente medicale de urgenţa şi alte activităţi care sprijină şi promovează sănătatea umană.

Subgrupa 3255
Tehnicieni şi asistenţi de fizioterapie

Tehnicienii şi asistenţii de fizioterapie oferă tratamente fizice terapeutice pentru pacienţi în situaţiile în care deplasarea funcțională este ameninţată de leziuni, boală sau alte deficienţe. Terapiiile sunt furnizate, de obicei conform planurilor de reabilitare stabilite de catre fizioterapeuţi sau alţi specialişti din domeniul sănătăţii.
325501 maseur
325502 asistent de fizioterapie
325503 ergoterapeut
325504 reflexoterapeut

Inchirieri Corturi, Preturi Promotionale Inchirieri corturi evenimente Corturi Evenimente Reduceri Mari in luna martie